Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Ranc pro dva / A Summer Romance (2019)(CZ)[WebRip][1080p] = CSFD 44% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

     Ranc pro dva / A Summer Romance (2019)(CZ)[WebRip][1080p] = CSFD 44% Názov: Ranc pro dva / A Summer Romance (2019)(CZ)[WebRip][1080p] = CSFD 44% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:1.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2022-07-31 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: CZ
    Titulky: niesu
    CSFD: https://www.csfd.cz/film/759409-ranc-pro-dva/prehled/
    Romantický / Drama
    Kanada, 2019, 90 min



    Obsah:
    Samantha Walkerová je majitelkou ranče v Bighornu v Montaně, který její rodina vlastní už několik generací. Bohužel ona ho po otci zdědila silně zadlužený. Ranč o 2500 akrech s nádhernými výhledy – a s tříměsíční prodlevou splátky hypotéky – padl do oka newyorské rodinné firmě Belmont Corporation, která chystá fúzi s velkou společností Global Enterprises: ráda by se ho zmocnila a vybudovala tu turistický rezort. Richard Belmont, mladý ředitel Belmont Corp., si je jistý, že dokáže majitelku přesvědčit, aby ranč prodala. Vydává se do Montany osobně a přistane se svou helikoptérou v Bighornu právě v ten den, kdy se ranvej polního letiště zavírá kvůli opravám – a vyslouží si tak u místních přezdívku "uvízlý pilot". Sam zvažuje všechny své možnosti, a proto souhlasí, že se s Belmontem sejde a zváží jeho nabídku. Má ale i vlastní, ambicióznější plán: přebudovat ranč na ubytovací zařízení s kovbojskými atrakcemi pro turisty – jenže i na to jí chybí potřebný kapitál. Richard "ztroskotal" v Bighornu právě v době, kdy se tu koná letní festival, a tak je jediný hotel plně obsazen. Sam ho tedy pozve, aby se ubytoval na ranči, a v několika příštích dnech mu ukazuje okolí a seznámí ho i s chodem ranče, který zajišťuje sympatický manželský pár Buck a Catherine, rodiče roztomilé malé Annie, která se s Richardem rychle spřátelí. Na Richarda zapůsobí nádherná krajina a pomalé životní tempo, tak odlišné od New Yorku, Sam se s ním během těch několika dní spřátelí a doufá, že pochopí, jak je pro ni ranč důležitý...


       
       





    ONLINE











    chanel777, wdc, PetrJaros,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.271 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 20:28
    sql

    TOPlist